9. rujna 2011. / 22sata / Teatar &TD -- atrij / besplatno s večerašnjom ulaznicom od predstave ili 30kn

Riječki glazbenici koji ne prestaju oduševljavati i publiku i kritiku ne samo da otvaraju koncertnu sezonu Muzičkog salona SC, već su prvi bend koji će nastupiti na Ganz novom kazališnom festivalu – festival razvojnog kazališta, koji će se u prostorima SC-a održavati od 08. do 18. rujna 2011.

My Buddy Moose nastupa 9. rujna – s ulaznicom od kazališne predstave ove večeri na koncert ulazite besplatno, a ostali će moći kupiti ulaznicu na blagajni Teatra &TD po cijeni od 30 kn.

Četiri mladića iz Rijeke raspametit će žestokom svirkom ganz novu publiku (kao što to i inače itekako dobro znaju) svirajući glazbu od rock’n’rolla i punka do soula i countryja. Bend uglavnom inspiraciju crpi iz folk emotivnosti spomenutog Parsonsa, Stevea Earlea ili Townesa Van Zandta koliko i iz garažne energije The Sonicsa ili The Stoogesa, a pozornicu su već dijelili s bendovima sličnog usmjerenja poput zagrepčana Casual Elvis te svjetski poznatim imenima poput Stevea Wynna, The Saintsa, The Strangea, Marah, Howe Gelba…

Drugi album ‘Wonderful Feeling of Emptiness’, u produkciji Edija Cukerića izašao je 01. ožujka 2010.. Veliki doprinos albumu svakako je pridonijelo i gostovanje veterana americane Howea Gelba i Chrisa Eckmana.

http://www.myspace.com/mybuddymoose

Leave a reply

Name (required)

Website