IZVEDBE: 10. i 11. rujna 2011. / 19, 19:20, 19:40, 20, 20:20, 20:40 / Galerija SC / Ulaz: 40/20 kn studenti (Ukoliko ne želite čekati, molimo rezervirajte svoj termin izvedbe na ganznovifestival@gmail.com. Broj ulaznica je ograničen.)

Live-in Room unaprijed je snimljen zvučni zapis (soundscape), umiksan i složen u realnom vremenu kroz performans Lilie Mestre i umjetnice zvuka Els Viaene. Svi su performansi originalni i jedinstveni jer nastaju u trenutku prisutnosti publike u uprizorenom stanu.

Ovaj projekt želi stvoriti glasove bez tijela i imaginarne prostore u kojima se publiku poziva da stvori svoje vlastite priče, svoje vlastite likove i radnju ovog “ne-vremenskog” iskustva.

Live-In Room performans propituje odnos između posjetitelja, njihovih iskustava, njihovih sjećanja i konkretnog prostora sadašnjosti u kojem se nalaze.

Dnevni je boravak intimno i privatno mjesto, ali ipak mjesto u koje pozivamo ljude izvana, one koje još uvijek ne poznajemo jako dobro. To je svakodnevno mjesto podobno za susrete i stoga za slušanje, gledanje i primanje podražaja.

Popijte čašu vina, slušajte radio i putujte u našem dnevnom boravku!

Koncept: Lilia Mestre
Osmislili i izveli: Lilia Mestre and Els Viaene
Glasovi: Davis Freeman, Caroline Daish, Michel Yang, Bernd Meier, Elke Van Campenhout, Pierre Rubio, Andrea Kahlhammer i Martin Flatz

Lilia Mestre uz potporu Szene Salzburg. “Live-In Room” dobitnik je nagrade Prix Jardin d’Europe.
Produkcija: Mokum vzw

Istraživački projekt Sense Radio potpomognut je od strane Workspace Brussels, a.pass, de Pianofabriek, a subvencioniran od the Vlaamse Gemeenschap.

Ova instalacija dio je istraživačkog projekta Sense Radio Lilie Mestre, razvijenog s Pierreom Rubiom, Els Viaene, Davidom Elchardusom i Elke van Campenhout.

 

Leave a reply

Name (required)

Website